Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  • Munnichs Maastricht I / Outlet
  • Munnichs Maastricht I / Outlet

    Adresgegevens

    Grote Staat 56
    6211 CX Maastricht
    Telefoonnummer
    : 043-3500551
    Klik hier voor een routebeschrijving

    Openingstijden

    Maandag 12:00 - 18:00
    Dinsdag 10:00 - 18:00
    Woensdag 10:00 - 18:00
    Donderdag 10:00 - 18:00
    Vrijdag 10:00 - 18:00
    Zaterdag 10:00 - 17:30
    Zondag 12:00 - 17:00

    Munnichs schoenen in Maastricht

    De schoenenwinkel die Piet Munnichs ruim vijftig jaar geleden opzette in het Limburgse Stramproy is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst tien vestigingen in zowel Limburg als Noord-Brabant. In het zuiden van ons land vindt u maar liefst twee van onze schoenenwinkels in Maastricht. In onze ruim opgezette winkels kunt u terecht voor wisselende dames- en herencollecties van (inter)nationale topmerken zoals Floris van Bommel, Via Vai, Panama Jack en Cycleur de Luxe. Stuk voor stuk merken met een reputatie, die niet alleen modieus vorm zijn gegeven, maar ook kwalitatief goed in elkaar zitten. Zo kunt u zo lang mogelijk van uw schoenen genieten! Overigens kunt u bij onze schoenenwinkel in Maastricht niet alleen terecht voor schoeisel, maar ook voor tassen, accessoires en producten om uw schoenen te onderhouden!

    Schoenenwinkel in Maastricht centrum

    Munnichs Shoes bevindt zich aan De Grote Staat, een straat die zich in het centrum van Maastricht bevindt. De Grote Staat is onderdeel van de historische hoofdroute tussen Vrijthof en Sint Servaasbrug. Echter kunt u ook een tweede filiaal van ons vinden in Maastricht, namelijk aan de Wolfstraat. Bent u dus op zoek naar schoenen in Maastricht en wilt u een lekker dagje winkelen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Begin 21e eeuw is het gehele kernwinkelgebied van Maastricht gerenoveerd, waardoor u hier nu een fantastisch modern winkelgebied vindt waar u zich de hele dag naar hartenlust kunt vermaken. Vanwege haar toeristische functie telt de stad Maastricht bovendien een groot aantal hotels, cafés en restaurants. Na een lang dagje shoppen kunt u hier heerlijk neerstrijken.

    Winkelstad Maastricht

    Wat u kunt verwachten van shoppingstad Maastricht? Een ultieme modestad met prachtige winkels, bijzondere boetieks en authentieke speciaalzaken. Hier vindt u alle bekende modemerken en must-haves op het gebied van mode, food en design. Kortom, voor ieder wat wils dus. Uitgewinkeld? Ook dan raakt u niet snel uitgekeken in Maastricht. Behalve winkels en horeca heeft deze stad namelijk ook het nodig te bieden op het gebied van kunst en cultuur: met veel musea, galeries, theaters en bioscopen kijkt u uw ogen uit! Bezienswaardigheden en ontspanning genoeg voor een dagje (of zelfs een weekendje) weg!

    Daarom koop je schoenen in Maastricht bij Munnichs!

    De eerste vestiging van Munnichs Shoes werd al in 2005 geopend in Maastricht. De winkel liep zo goed, dat we er inmiddels een tweede filiaal bij hebben. Trots zijn we op onze ruim opgezette winkels, waar u maar liefst zeven dagen per week terecht kunt. Graag helpen onze vakkundige medewerkers u bij uw zoektocht naar het perfecte paar schoenen in Maastricht. Of u nu op zoek bent naar een makkelijk sandaaltje voor de vakantie, een sportieve schoen of juist een elegant paar voor zakelijke gelegenheden. Dames en heren, jong en oud: u kunt allemaal bij ons terecht. Ook als u niet uit de voeten kunt met gangbare maten helpen we u graag aan een oplossing. Munnichs biedt namelijk ook een assortiment aan met o.a. speciale voet- en schachtwijdtes en aangepaste voetenbedden. Vraag er naar bij ons personeel.

    Meer weten? Neem contact op!

    Bij vragen en opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met onze schoenenwinkel te Maastricht opnemen. Dat kan zowel per e-mail (webshop@munnichs.nl), als per telefoon: 043-3500551 of fax: 043-3270107. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze filialen in Maastricht. Hier kunt u ook terecht voor deskundig advies over de juiste schoenen. Graag tot ziens!

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.