Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Verzenden


  Al onze verzendingen worden verzorgd door DHL. We hanteren voor alle bestellingen een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. We proberen de bestelling altijd zo snel mogelijk naar u te verzenden. Echter zijn wij ook afhankelijk van de DHL bezorgdienst.

  Heeft u gekozen om uw bestelling in één van onze winkels op te halen, dan zal de levertijd ook 1 tot 3 dagen zijn. Wanneer uw bestelling aanwezig is dan krijgt u hierover een bericht.

  Verzendkosten:
  Bij Munnichs Modeschoenen b.v. worden bij bestellingen boven € 60,- geen verzendkosten in rekening gebracht. Echter zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Kijk hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.

  Verzenden Nederland:
  Bij uw bestelling kunt u aangeven op welk adres u wilt dat wij het pakket bezorgen. Dit kan een woon- of werkadres zijn. U kunt ook kiezen om uw bestelling in één van onze winkels op te halen.

  Verzenden buitenland:
  We verzenden bestellingen boven € 60,- gratis naar Duitsland en België. Naar andere landen sturen wij de bestellingen niet. De levertijd voor Duitsland en België kan soms iets langer zijn en de retourkosten zijn voor eigen rekening. Kijk hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.

  Annuleren bestelling:
  U kunt uw bestelling altijd annuleren wanneer deze nog niet is verstuurd. Mocht u onverhoopt de bestelling willen annuleren, vragen wij u een mail te sturen naar webshop@munnichs.nl.

  Verloren verzending:
  Als uw bestelling beschadigd of kwijt is geraakt gedurende het transport, dan neemt Munnichs Modeschoenen b.v. de verantwoording voor de kosten. U dient beschadigingen of verdwenen bestellingen wel binnen 14 dagen aan onze klantenservice (webshop@munnichs.nl) te melden. Als uw bestelling is beschadigd of kwijt raakt wanneer u het naar Munnichs Modeschoenen b.v. heeft terug gestuurd, dan stelt Munnichs Modeschoenen b.v. in principe u verantwoordelijk voor de kosten.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.