Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Over Munnichs


  Hoe het allemaal begon...

  Ruim vijftig jaar geleden (1963) startte Piet Munnichs een schoenenzaak in Stramproy, genaamd Bernita. Het waren zware tijden en dus moest Piet Munnichs inventief te werk gaan. Zo ging hij 's winters vaak "de boer op" om op deze manier schoenen "aan de man te brengen".

  Na enkele jaren (1967) werd Bernita in Stramproy verplaatst en onder   de nieuwe naam Hush Puppies, heropende Piet Munnichs haar deuren in de Schoenmakersstraat 17 te Roermond. De allereerste winkel onder de naam Munnichs Modeschoenen werd in 1968 geopend aan Varkensmarkt 8 te Roermond. Vervolgens groeide Munnichs Modeschoenen uit tot een bekende winkelketen op A-locaties in het zuiden van het land. In 1997 kwam Jeroen Munnichs in het bedrijf. Met zijn komst heeft Munnichs Modeschoenen B.V. een duidelijke verjongingskuur ondergaan en is de naam aangepast naar Munnichs shoes.

  Gabor
  Door het vertrouwen en geloof in het merk Gabor, opende Munnichs in 1992 de éérste Gabor Shop wereldwijd in de Heuvelgalerie te Eindhoven. Vanwege het succes werden er in de daarop volgende jaren twee nieuwe Gabor shops geopend, Maastricht (1994) en Sittard (1999). Nieuw bij Munnichs Shoes is het Gabor shop in shop concept. Hier wordt de Gabor collectie gepresenteerd op 30 m2 in een aantal Munnichs winkels, namelijk Munnichs shoes Weert en Munnichs shoes Venlo.

  Bedrijfsprofiel
  Munnichs Modeschoenen B.V. is een filiaalbedrijf in het zuiden van het land, opererend onder de formules Munnichs Shoes en Gabor. Onze 10 filialen in Limburg en Noord-Brabant bieden een breed scala van elegante en modieuze internationale dames- en herenmerken aan. Ons assortiment reikt verder dan alleen schoenen, wij bieden ook tassen, accessoires en producten voor het onderhoud aan.

  De Gabor formule, biedt een uitgebreid assortiment van de internationale Gabor collectie aan. Hier vindt u een ruime keuze aan sportieve, comfortabele en modieuze schoenen. Ook bij Gabor kunt u, naast schoenen, terecht voor de eigentijdse Gabor tassen collectie. De Gabor shops in Sittard en Maastricht bieden tevens een uitgebalanceerde herencollectie aan van Floris van Bommel, Rehab, Cycleur de Luxe, Panama Jack, Melik en Australian.

  Bekijk onze merken pagina voor een overzicht van al onze merken.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.