Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Ruilen en retourneren  Het ruilen en retourneren van uw aankoop via www.munnichs.nl is mogelijk via de post of in één van onze Munnichs filialen
  (m.u.v. het Munnichs Outlet te Maastricht, Grote staat 56). Bij een omruiling vergoeden wij de retourkosten zodra wij de retour hebben ontvangen. Voor retourneren dient u zelf de verzendkosten te betalen tenzij het gaat om een gegronde klacht en / of een verkeerd geleverd artikel. Dan zijn de verzendkosten voor rekening van Munnichs Modeschoenen b.v.

  Voor het ruilen of retourneren van een artikel gelden de volgende voorwaarden:
  • Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling;
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag natuurlijk wel); 
  • De originele schoenendoos, labels en kaartjes zijn onbeschadigd;
  • Het retourformulier is volledig ingevuld en wordt mee verzonden met de post of overhandigd in de winkel; 
  • Een kopie van het aankoopbewijs is bijgevoegd bij het retourformulier. Onder een aankoopbewijs verstaan wij de orderbevestiging die per e-mail verstuurd is of de factuur die bij de bestelling is gevoegd. 

  Ruilen of retourneren in één van de Munnichs Shoes winkels
  Gratis ruilen of retourneren van uw aankoop kan in één van onze winkels (m.u.v. het Munnichs Outlet te Maastricht, Grote staat 56). Wanneer u ervoor kiest om uw aankoop te ruilen in een van onze winkels heeft dit enkele voordelen. In de winkel kunt u direct uw artikel omruilen voor een ander artikel naar wens of het aankoopbedrag retour ontvangen. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen. Voor een ruiling of retournering in de winkel gelden ook de bovenstaande vijf voorwaarden. Klik hier voor een overzicht van alle Munnichs Shoes filialen.

  Ruilen of retourneren per post
  Voor het ruilen en retourneren per post dient de zending te worden verpakt in de orginele plastic verpakkingstas, zodat de schoendoos niet beschadigt. Deze plastic tas, heeft een dubbele plakstrip waardoor deze 2x te gebruiken is. Plak het adresformulier, die met de bestelling is meegeleverd, op de tas. Zorg ervoor dat de zending voldoende gefrankeerd is en stuur deze op naar onderstaande adresgegevens. Wanneer de zending in goede orde ontvangen is, zal Munnichs Shoes deze beoordelen en hiervan een bevestiging sturen. Na ontvangst van uw artikel, heeft u binnen 3 werkdagen een (geruild) artikel ontvangen of uw (resterende) bedrag terug gestort op uw bank- of creditcard account. Voor een ruiling of retourzending per post gelden ook de bovenstaande vijf voorwaarden.

  Retouradres
  Munnichs webshop
  Klaasstraat 15
  5911 JM Venlo

  Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor aanvullende informatie of neem contact op met webshop@munnichs.nl, telefoon nummer 085-4894883


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.