Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends herfst/winter 2019

    Om te beginnen met het positieve deel van “het nieuwe seizoen” is dat je weer kunt shoppen voor nieuwe schoenen! Wij helpen je graag een handje met een overzicht van de nieuwste schoenen en laarzen waarmee jij de winter absoluut doorkomt. Naast een aantal oude bekenden, zien we herfst/winter 2019 ook hele nieuwe schoenentrends. Kortom, er is voor ieder wat wils!

    Cowboylaarzen

    (Cowboylaarzen: Gabor)

    De western-trend maakt een comeback! Een paar cowboylaarzen mogen niet ontbreken in je garderobe. Het traditionele model zien we dit seizoen terug in moderne kleuren en printjes. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten waardoor jij kunt bepalen welke het beste bij jou passen. Wil je helemaal on trend zijn, combineer dan een paar stoere laarzen met een lange jurk.

    Chunky sneakers

    (Chunky sneakers: NeroGiardini)

    Afgelopen seizoen zagen we al veel chunky sneakers, ook wel dad sneakers genoemd, voorbij komen. Dit seizoen zet deze trend onverminderd door en hoe grover de schoen en de zool, hoe beter. Het is een perfecte combinatie van fashionable en comfortabel. Koop de sneakers in prachtige warme herfsttinten.

    Slangenprint

    (Slangenprint laarzen: Maripé)

    De nummer één print dit seizoen is de slangenprint. Je vindt de print op allerlei verschillende schoensoorten: van een paar hoge laarzen tot een paar sneakers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten waardoor je geheel naar eigen smaak een schoen kunt kiezen. Ga je liever voor subtiel, kies dan voor een paar schoenen met slangenprintdetails.

    Biker boots


    (Biker boots: Via Vai)

    De bikerboots zijn al een paar seizoenen heel populair en ook dit seizoen zijn ze onmisbaar! Ze kenmerken zich door dikke, brede zolen, grote gespen en robuuste details zoals dikke veters. Hoe stoerder, hoe beter. De laarzen zijn niet alleen fasionable, maar zijn ook bestand tegen het herfst- en winterweer.

    Witte boots

    (Witte boots: Cycleur de luxe)

    Wit is het nieuwe zwart! In de zomer trokken we bij iedere outfit de witte sneakers uit de kast, maar gelukkig hoeven we deze herfst/winter geen afscheid te nemen van onze lievelingskleur. Witte boots in de winter zijn voor sommigen nog even wennen, maar we kunnen er dit seizoen bijna niet omheen. Of kies voor een zwart-wit combinatie, voor een minimalistische uitstraling.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.