Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends voorjaar/zomer 2020

    Naast een aantal oude bekenden, zien we voorjaar/zomer 2020 ook hele nieuwe schoenentrends voor dames en heren. Zo maken we ons op voor de uitgesproken sneaker, sandalen met een plateauzool en bijvoorbeeld de zomerse western boot. Maar er is meer. Lees dus snel verder!

    Western boots

    (Western boots: Via Vai, bekijk hier)

    Dit jaar zien we de 'zomerlaarsjes' aan een opmars beginnen. Je draagt ze onder een jeans, rok of in combinatie met een zwierige zomerjurk. De enkellaars is een ideale basic en dat geldt al helemaal voor de western laarsjes. 

    Uitgesproken sneakers

    (Uitgesproken sneakers: Floris van Bommel, bekijk hier)

    Ook in 2020 mag een paar sneakers niet ontbreken in jouw schoenenkast! Dit jaar zien we veel sneakers met opvallende details, bijvoorbeeld met een combinatie van diverse kleuren en materialen, neon kleuren of een crocoprint. We zijn nog altijd dol op chunky sneakers, maar ook sneakers met een plateauzool zijn dit jaar weer een grote trend.

    De dierenprint

    (Dierenprint sandalen: Gabor, bekijk hier)

    De nummer één print is net als vorig jaar de dierenprint. Dit seizoen zien we vooral vaak de crocoprint. Je vindt de print op allerlei verschillende schoensoorten: van een paar hoge pumps tot een paar sneakers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten waardoor je geheel naar eigen smaak een schoen kunt kiezen. Ga je liever voor subtiel, kies dan voor een paar schoenen met dierenprint details. 

    Witte sneakers

    (Witte sneakers: Australian, bekijk hier)

    De witte sneaker is zo'n item dat eigenlijk iedereen in zijn of haar garderobe zou moeten hebben. Deze sneakers zien we het liefst zo wit mogelijk en is eenvoudig te combineren met vrijwel iedere zomerse outfit.

    Plateauzool

    (Sandalen met plateauzool: Gabor, bekijk hier)

    Wat moet je als je niet zo groot bent en je zonder hakken te dragen tóch langer wilt lijken? Dan ga je voor een paar schoenen met een extra dikke zool. Dan loop je er niet alleen helemaal bij volgens de laatste sneaker trends, maar smokkel je er ook zonder moeite een aantal centimeters bij. 

    Neon kleuren

    (Sneaker met neon kleuren: Floris van Bommel, bekijk hier)

    Een trend die we al een tijdje niet meer in het straatbeeld hebben gezien zijn de neon kleuren. Daar komt in het voorjaar verandering in. Zo zien we veel sneakers met neon accenten. Eén ding is zeker; met de neon trend geef je jouw outfit een enorme boost. 

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.