Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends voorjaar/zomer

    Naast een aantal oude bekenden, zien we voorjaar/zomer 2021 ook hele nieuwe schoenentrends voor dames en heren. Zo maken we ons op voor de uitgesproken sneaker, sandalen en slippers met een plateauzool en mooie materialenmixen. Maar er is meer. Lees dus snel verder!

    De witte sneaker


    Witte sneakers zijn al jaren populair en deze blijven een hit. Dit seizoen worden ze veel gecombineerd met andere kleuren of materialen. Witte sneakers zijn makkelijk te combineren met iedere outfit omdat ze zo minimalistisch zijn.

    Benieuwd geworden naar onze collectie witte dames sneakers? Klik dan hier.

    De chunky sneaker


    De chunky schoenentrend is al een geruime tijd populair in ons modebeeld en hij lijkt voorlopig niet te verdwijnen. Sterker nog, deze trend wordt alleen maar populairder! Dit seizoen zien we ook weer veel sneakers met een stoere dikke zool en in een combinatie van materialen.

    Benieuwd geworden naar onze collectie heren sneakers? Klik dan hier.

    De plateauzool


    Na de sneakers volgen dit seizoen ook de sandalen en de slippers met een plateauzool. Door deze sandalen en slippers loop je er niet alleen helemaal bij volgens de laatste trends, maar smokkel je er ook zonder moeite een aantal centimeters bij.

    Benieuwd geworden naar onze collectie sandalen? Klik dan hier.

    Materialenmix


    Het motto voor de sneakers dit seizoen is hoe opvallender, hoe beter! Verschillende materialen, kleuren en printjes mogen allemaal gecombineerd worden. Met deze sneaker trend vrolijk je elke outfit op.

    Benieuwd geworden naar onze collectie heren sneakers? Klik dan hier.

    De dierenprint


    De nummer één print is net als vorig jaar de dierenprint. Dit seizoen zien we vooral vaak de cheetah print. Je vindt de print op allerlei verschillende schoensoorten: van een paar hoge pumps tot een paar sneakers. Ga je liever voor subtiel, kies dan voor een paar schoenen met dierenprint details.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.