Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends najaar/winter 2021/2022

    Eindelijk, onze herfst/winter collectie 2021/2022 is beschikbaar in onze webshop! Bij deze een kort overzicht van dé musthaves voor dit najaar! Kies jij dit jaar voor opvallende laarzen, hippe sneakers of comfortabele instappers?



    Western boots

    Perfect voor dames die streven naar een Western look in hun outfit. Als je investeert in boots van hoge kwaliteit, kun je er jarenlang plezier van hebben. Deze laarsjes combineren is dan ook erg makkelijk.
    Benieuwd geworden naar onze collectie met de mooiste western laarzen? Klik dan hier.

    Naturel tinten

    Een witte enkelboot? Of crèmekleurige sneakers? Wie zegt dat het najaar perse donker moet zijn? Schoenen in deze kleuren zijn een frisse toevoeging aan je herfst-collectie! 

    Ben jij ook toe aan een frisse toevoeging aan je schoenencollectie? Klik dan hier.

    Touch of gold

    Deze mooie gouden details zorgen ervoor dat jij er éxtra goed op staat dit najaar. Onze nieuwe collectie zit er vol mee! Sowieso vind je onze nieuwe collectie nog meer prachtige exemplaren waarmee je goud en glitters toevoegt aan jou collectie! Wie is daar niet aan toe?
    Benieuwd geworden naar onze ‘sparkling ’collectie? Klik dan hier.

    Heels Heels Heels

    You love them or you hate them.. maar een goed paar hakken zal altijd in de mode zijn!We hebben ze in alle soorten en maten, enkel nog kiezen welke jij het fijnste vindt.
    Benieuwd geworden naar onze collectie mét hak? Klik dan hier.

    Lange laarzen

    Grove zolen, met hak of de échte paardijlook. Lange laarzen zijn super trendy in 2021!
    Benieuwd geworden naar onze collectie lange laarzen Klik dan hier

    Stoere instappers

    De loafers, ofwel instappers zijn helemaal hip in 2021, en daarnaast super comfortabel! Loafers mogen sowieso niet ontbreken in je garderobe. Tegenwoordig kun je deze ook met iedere outfit combineren, ga je voor chique of ga je voor casual? Je kunt de loafers dragen met een nette chino, onder een stoere jeans of bij een mooie jurk.

    Benieuwd geworden naar onze collectie loafers? Klik dan hier.

    Chucky sneakers

    De chunky schoenentrend is al een geruime tijd populair in ons modebeeld en hij lijkt voorlopig niet te verdwijnen. Sterker nog, deze trend wordt alleen maar populairder! Dit seizoen zien we ook weer veel sneakers met een stoere dikke zool en in een combinatie van materialen.

    Benieuwd geworden naar onze collectie dames sneakers? Klik dan hier.

    Herensneakers

    Ook bij de heren zien we de chunky schoenentrend nog steeds terug! Dit seizoen zien we ook weer veel sneakers met een stoere dikke zool en in een combinatie van materialen.

    Benieuwd geworden naar onze collectie heren sneakers? Klik dan hier.

    Stoere heren enkelboots

    Voor de heren hebben we dit najaar weer een uitgebreide collectie met stoere enkelboots! Deze hebben we ingekocht bij topmerken waaronder onder andere Rehab, Floris van Bommel en Australian. Welke kies jij? Klik hier.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.