Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  • Munnichs Maastricht II
  • Munnichs Maastricht II

    Adresgegevens

    Wolfstraat 39
    6211 GM Maastricht
    Telefoonnummer
    : 043-3101496
    Klik hier voor een routebeschrijving

    Openingstijden

    Maandag 12:00 - 18:00
    Dinsdag 09:30 - 18:00
    Woensdag 09:30 - 18:00
    Donderdag 09:30 - 18:00
    Vrijdag 09:30 - 18:00
    Zaterdag 09:30 - 17:30
    Zondag 12:00 - 17:00

    Munnichs met maar liefst twee filialen in Maastricht!

    Hoe klein de schoenenwinkel van Piet Munnichs ook begon, ruim vijftig jaar later is het bedrijf toch echt uitgegroeid tot een prachtig concern met winkels door heel Limburg en Noord-Brabant. In het prachtige Maastricht vindt u zelfs twee van onze filialen! Voor de mooiste schoenen voor dames en heren van (inter)nationale topmerken kunt u niet alleen terecht aan de Grote Staat 56, maar ook aan de Wolfstraat 39! Deze historische straat is onderdeel van de hoofdroute tussen de Sint Servaasbrug en het Onze-Lieve-Vrouweplein en bevindt zich midden in het voetgangersgebied van de stad. Super centraal dus en een niet te missen winkel tijdens een heerlijk dagje winkelen in het gastvrije Mestreech!

    Wees welkom aan de Wolfstraat

    De Wolfstraat ligt binnen het beschermde stadsgezicht van Maastricht. De meeste panden in deze straat zijn officiële rijksmonumenten, waardoor er heel wat moois te zien is in deze straat. Onderzoek wijst uit dat dit gebied al in de Romeinse tijd een hoofdweg was. Bij archeologische opgravingen werden zelfs 12e-eeuwse schoenen gevonden! Schoenen vind je nog steeds aan de Wolfstraat, maar dan wel ietsje moderner. Van sportieve sneaker tot elegante schoen: bij ons vindt u de mooiste dames en herencollecties van merken zoals Tosca Blu, Mjus, Floris van Bommel, Cycleur de Luxe en andere merken. Bent u op zoek naar kwalitatieve schoenen, waarbij draagcomfort hoog in het vaandel staat? Bij Munnichs kunt u terecht voor advies en schoeisel met o.a. speciale voet- en schachtwijdtes en aangepaste voetenbedden. Vraag er naar bij ons personeel en kom gerust eens langs in de Wolfstraat. We vertellen u er graag alles over en dan kunt u meteen met eigen ogen al dat moois bewonderen!

    Winkelen in Maastricht: een absolute aanrader!

    Een dagje winkelen in Maastricht zal u nog lang bijblijven. Deze modestad bij uitstek heeft echt van alles te bieden – met een perfecte mix van winkels! Struin rond over de Markt of het Vrijthof, bezoek de eeuwenoude Dominicanenkerk (uitgeroepen tot de mooiste boekenwinkel ter wereld!) of geniet van een heerlijke latte macchiato bij één van de vele cafétjes. Honger gekregen van al dat gewinkel? Strijk neer bij een van de knusse eetcafétjes of verwen jezelf met een culinair diner. Je zult je ogen uitkijken. Het enige wat nog beter is dan een dagje Maastricht? Een weekend Maastricht! Er is namelijk genoeg te zien en de stad heeft een uitgebreid aanbod overnachtingsmogelijkheden.

    We zien u graag terug aan de Wolfstraat!

    Nieuwsgierig geworden naar onze prachtige winkel? U bent van harte welkom aan de Wolfstraat of aan de Grote Staat (of een van onze andere filialen in Limburg en Noord-Brabant!). Onze medewerkers staat klaar om u alles te vertellen over de collectie. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor deskundig advies. Bekijk vooraf ook al eens onze collectie online in onze webshop! Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon. Stuur uw e-mail naar webshop@munnichs.nl of bel naar 043 – 31 014 96. Graag tot ziens, of op z’n Limburgs: ‘Adieje wa!’

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.