Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • Munnichs Roermond
 • Munnichs Roermond Hoofdkantoor

  Adresgegevens

  Varkensmarkt 8
  6041 ET Roermond
  Telefoonnummer
  : 0475-319907
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 12:00 - 18:00
  Dinsdag 09:30 - 18:00
  Woensdag 09:30 - 18:00
  Donderdag 09:30 - 18:00
  Vrijdag 09:30 - 18:00
  Zaterdag 09:30 - 17:00
  Zondag 13:00 - 17:00

  Munnichs schoenen Roermond

  Munnichs Modeschoenen B.V. is een filiaalbedrijf dat opereert in het zuiden van ons land. Met maar liefst tien filialen in Limburg en Noord-Brabant kun je bij ons terecht voor de mooiste en meest comfortabele dames- en herenschoenen van (inter)nationale topmerken zoals Floris van Bommel, Gaastra, Clarx en Geox. Ook in Roermond kunt u bij Munnichs terecht. U kunt ons vinden in het centrum in een prachtig pand aan de Varkensmarkt: een eeuwenoude winkelstraat met enkele monumentale panden. U kunt in onze schoenenwinkel in Roermond niet alleen terecht voor modieus schoeisel, maar ook voor tassen, accessoires en producten om uw schoenen te onderhouden.

  Geschiedenis van de Varkensmarkt

  De Varkensmarkt heeft haar naam te danken aan haar eeuwenoude geschiedenis. Zoals al op te maken is uit de naam werden hier in de Middeleeuwen varkens geslacht. Alhoewel de monumentale panden een rijke geschiedenis verraden, is de Varkensmarkt inmiddels een moderne winkelstraat. Het pand waar de varkens geslacht werden staat er echter nog steeds. Als je goed kijkt kun je zelfs de haken waar de varkens aan werden opgehangen nog in de muur zien zitten.

  Waarom een schoenenwinkel in Roermond?

  De Roermondse binnenstad is een prachtige locatie voor een winkel zoals Munnichs. De combinatie van monumenten, veel horeca, landelijke ketens en ook veel lokale ondernemers – die nog steeds de boventoon voeren - zorgen voor een gevarieerd winkelaanbod. Bent u dus op zoek naar schoenen in Roermond? Dan kunt u er meteen een leuk dagje uit van maken! Het is er heerlijk winkelen in de binnenstad waar u alleen voetgangers zult tegenkomen – auto’s worden namelijk uit dit gebied geweerd. Is het slecht weer? Dan kunt u ook terecht in het overdekte winkelcentrum Het Roercenter. En uiteraard is het Designer Outletcentre ook een grote trekpleister van Roermond. Na al dat winkelen kunt u de honger stillen in één van de vele knusse horecagelegenheden.

  Meer over schoenen kopen in Roermond bij Munnichs

  In onze ruim opgezette schoenenwinkel in Roermond kunt u terecht voor een mooie collectie en voor goed advies van vakkundige medewerkers. Goede modellen tegen eerlijke prijzen staan bij ons centraal. Of u nu een dame of heer - jong of oud bent, op zoek naar een feestelijk modelletje of juist een degelijke wandelschoen: er zijn honderden schoenen die op u wachten om gezien te worden. Uiteraard met ieder seizoen een nieuwe collectie.

  Heeft u last van zogenaamde ‘moeilijke voeten'? Munnichs schoenen Roermond besteed ook uitgebreid aandacht aan schoeisel voor mensen met speciale voet- en schachtwijdtes. Vraag er gerust naar bij één van onze medewerkers. Wij helpen u graag aan passend schoeisel dat aan al uw wensen voldoet!

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen, opmerkingen, wensen of advies nodig? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op via bovenstaande contactgegevens of via het e-mailadres webshop@munnichs.nl (u mailt dan echter niet rechtstreeks naar ons filiaal). U kunt ook eens een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Tot slot bent u uiteraard – en maar liefst zeven dagen per week – van harte welkom in onze schoenenwinkel in Roermond aan de Varkensmarkt. Graag tot ziens!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.