Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • Munnichs Venlo
 • Munnichs Venlo

  Adresgegevens

  Klaasstraat 15
  5911 JM Venlo
  Telefoonnummer
  : 077-3514507
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 18:00
  Dinsdag 09:30 - 18:00
  Woensdag 09:30 - 18:00
  Donderdag 09:30 - 18:00
  Vrijdag 09:30 - 18:00
  Zaterdag 09:30 - 17:00

  Munnichs Shoes: welkom bij onze schoenenwinkel in Venlo!

  Op zoek naar goede, trendy schoenen in Venlo? Zes dagen in de week ben je van harte welkom in onze schoenenwinkel aan de Klaasstraat. Dit filiaal biedt u een ruim aanbod aan modieuze en elegante schoenen van allerlei internationale topmerken. Denk bijvoorbeeld aan namen zoals Via Vai, van Bommel, Clarks en Panama Jack. Je kunt voor zowel heren- als damesschoenen in onze winkel in Venlo terecht.

  Munnichs: schoenen in Venlo met Gabor shop-in-shop

  Onze schoenenzaak in Venlo is extra bijzonder omdat in deze winkel ruim 30 m2 is gereserveerd voor de Gabor collectie. Het merk Gabor, dat al sinds 1949 bestaat, is een van de meest toonaangevende schoenenbedrijven en voornamelijk bekend dankzij de populaire vrouwencollecties. De schoenen van dit merk zijn tot in de perfectie afgewerkt en bovendien bijzonder comfortabel. Voor iedereen is er een passende Gabor schoen: ze ontwikkelen ook schoeisel in grote maten, extra wijdte bij de tenen of de bal van de voet en met extra kuitwijdte voor laarzen. Gabor geeft de perfecte pasvorm en is daarmee voor iedereen een goede investering. We verkopen Gabor vanaf maat 35 tot en met 43!

  Laat u adviseren

  Een schoen moet, behalve dat deze er mooi uit ziet, ook goed passen. Verkeerd schoeisel zorgt voor voetklachten zoals eelt of knobbels op de tenen. Voorkom dit soort ongemakken en laat je adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij vinden zeker een schoen voor je die trendy is en goed op je voet aansluit. Zodat je nergens last van krijgt. Want je koopt toch het liefst een schoen waarop je nog jaren kunt lopen? Voortaan koop je dus je schoenen in Venlo bij Munnichs! We verwelkomen je graag in onze winkel!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.