Winkelwagen
  Filters

  Uw selectie

  • Vionic
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Vionic

  Aantal per pagina
  Sorteer op
  Filters
  Filters

  Vionic bij Munnichs shoes

  De Vionic collectie bij Munnichs bestaat uit hippe sandalen en slippers voor dames. Vionic staat bekend om zijn draagcomfort. Het voetbed wordt speciaal ontwikkeld om ondersteuning te bieden aan de voet, het voetbed is zo ontworpen dat de natuurlijke vorm van de voet wordt gevolgd. Daarnaast zijn de schoenen beschikbaar in de meest up-to-date stijlen.

  Vionic slippers en sandalen

  In onze Vionic slippers en sandalen collectie bij Munnichs shoes, vind je prachtige Vionic dames slippers en Vionic dames sandalen. Vionic is een Amerikaans schoenenmerk; ze benutten de wetenschap, vindingrijkheid en input van medische professionals, atleten en enthousiaste Vionic-fans om te perfecte schoenen te maken die balans geven aan het leven.

  In een recent onderzoek wordt aangetoond dat Vionic sandalen en slippers met voorgevormd voetbed, bij de korte termijnbehandeling van hielpijn een vergelijkbare werking hadden als steunzolen. Dit onderzoek laat ook zien dat Vionic sandalen en slippers met voorgevormd voetbed mensen met hielpijn meer verlichting geven dan gewone platte slippers. Dankzij deze resultaten is Vionic het eerste en enige slippermerk waarvan bewezen is dat het hielpijn effectief vermindert.

  Naast perfect draagcomfort zijn de Vionic sandalen en slipper uitgevoerd in de meest up-to-date stijlen.
  Bekijk onze collectie van Vionic hier.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.