Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Trends voorjaar/zomer 2024

    Schoenentrends voorjaar/zomer 2024 bij Munnichs Shoes - dames/heren\ 07-03-2024 Het voorjaar staat weer voor de deur en bij Munnichs Shoes zijn we helemaal klaar om je te laten stralen met de nieuwste trends en must-haves van dit seizoen. Wil jij weten wat de nieuwste trends zijn? Kijk niet verder! Met enthousiasme introduceren wij onze nieuwe voorjaar/zomercollectie van 2024, waarbij we voortdurend nieuwe items toevoegen aan ons assortiment!

    Of je nu op zoek bent naar sneakers met metallic accenten of elegante loafers in pasteltinten, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw look compleet te maken. Ontdek onze nieuwste collecties en laat je inspireren door de meest trendy items van 2024!

    Trends dames

    Bekende merken en nieuwe aanwinsten
    Bij Munnichs Shoes blijven we trouw aan onze favoriete merken, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe pareltjes om aan onze collecties toe te voegen. Dit seizoen hebben we weer items van de mooiste merken zoals o.a. Liu Jo, Guess, Michael Kors, Gabor, Maruti, Nero Giardini, Roberto d’Angelo, VIA VAI en Waldlaufer. Maar naast onze vertrouwde merken hebben we ook nieuwe namen aan onze collectie toegevoegd, zoals: Scholl en Tosca Blu.

    Sneakers met metallic accenten
    Deze zomer draait alles om opvallen en wat is een betere manier om dat te doen dan met sneakers met metallic accenten? Of je nu kiest voor zilver, goud, of brons, deze schoenen voegen direct een vleugje glamour toe aan elke outfit.



    Liefde voor pasteltinten
    Van slippers tot sneakers en van instappers tot tassen, pasteltinten zijn dé trend van dit seizoen. Denk aan zachte roze, lila, mintgroen en perzikkleuren die je look een frisse en vrouwelijke uitstraling geven.






    Strikjes, gekleurde steentjes en pailletten
    Dit seizoen draait alles om de details! Schoenen met strikjes, gekleurde steentjes en pailletten zijn een absolute must-have voor degenen die houden van een vleugje speelsheid en glamour.



    Ballerina's en loafers
    Comfort ontmoet stijl met onze collectie ballerina's en loafers. Of je nu gaat voor klassiek zwart of gedurfde prints, deze schoenen zijn perfect voor een chique look.



    Teenslippers
    Van het strand tot de straten van de stad, teenslippers zijn een essentieel item voor het voorjaar en de zomer van 2024. Kies uit verschillende stijlen, van minimalistisch tot versierd met glinsterende details.




    Mix van materialen en kleuren
    Durf te experimenteren met een mix van verschillende materialen en kleuren in je schoenencollectie. Combineer bijvoorbeeld leer met suède, of kies voor schoenen met contrasterende kleuraccenten voor een dynamische look.




    Let's party
    Of je nu een tuinfeestje bijwoont of een bruiloft hebt, wij hebben de perfecte hakken voor elke feestelijke gelegenheid. Kies uit een scala aan stijlen, van hoog tot laag, en dans de hele nacht door in stijl.




    Tassen
    Onze tassen-collectie bestaat uit de mooiste tassen van merken zoals Liu Jo, Guess, Bulaggi en Gabor. We zien ook bij de tassen dit seizoen veel kleur, er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen en structuren. Onze tassen zijn rijk-gedecoreerd met o.a. goudkleurige details, de mooiste patronen, en opvallende applicaties.




    Trends heren

    Bekende merken en nieuwe aanwinsten
    Bij Munnichs Shoes blijven we trouw aan onze favoriete merken, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe pareltjes om aan onze collecties toe te voegen. Dit seizoen hebben we weer items van de mooiste merken zoals o.a. Floris van Bommel, Rehab, Ambitious, Cycleur de Luxe en Australian. Maar naast onze vertrouwde merken hebben we ook nieuwe naam aan onze collectie toegevoegd: State of Art.
     
    Veelzijdige sneakers
    Ook dit voorjaar blijven sneakers een absolute must-have voor heren. Dit seizoen draait het om veelzijdige sneakers van verschillende merken, beschikbaar in hoge of lage varianten. Van subtiele zachte kleuren, tot rijke kleurcombinaties


    Lichte tinten en kleurrijke modellen.
    Dit voorjaar zijn lichte tinten en kleurrijke modellen dé trend die we veel gaan terugzien. Of je nu op zoek bent naar een klassiek wit paar of een model met zachte kleuren of levendige kleuraccenten, we hebben het allemaal. Comfort en duurzaamheid staan voorop, zodat je de hele dag kunt genieten van stijl en gemak.

    Stijlvolle instappers
    Instappers zijn een andere prominente trend voor heren. We hebben een breed scala aan instappers in verschillende kleuren van diverse merken, perfect om je look compleet te maken. Van basic tot opvallend, er is voor elk wat wils.

    Nette schoenen met een twist
    Voor de heren die op zoek zijn naar een meer formele optie, blijven nette schoenen met vetersluiting of klassieke gladde zwarte modellen een favoriet. Deze tijdloze schoenen kun je ook combineren met een bijpassende ceintuur voor een geraffineerde uitstraling.


    Mix van materialen en kleuren
    Experimenteer met een mix van verschillende materialen en kleuren in je schoenencollectie. Combineer bijvoorbeeld leer met suède, of kies voor schoenen met contrasterende kleuraccenten voor een dynamische en eigentijdse look.

    1.Australian sneakers €139,95 2.Pikolinos sneakers €129,95 3.State of Art sneakers €139,95

    Bij Munnichs Shoes streven we ernaar om jouw winkelervaring onvergetelijk te maken, met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers die je keer op keer laten stralen. Bezoek onze winkels of shop online en ontdek jouw perfecte paar voorjaar/zomer schoenen en tassen!




    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.