Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Blog: Verras de liefste Moeder met stijlvolle schoenen en tassen!

    Zondag 12 mei is het weer Moederdag en dat betekent dat het tijd is om onze moeders, grootmoeders, en alle speciale vrouwen in ons leven te eren. Bij Munnichs shoes begrijpen we dat elke moeder uniek is, met haar eigen stijl en voorkeuren. Daarom hebben we voor deze speciale gelegenheid een uitgebreide selectie aan schoenen en tassen van topmerken samengesteld, zodat je moeder de aandacht krijgt die ze verdient.

    Voor de Sportieve Moeder:
    Is jouw moeder altijd in beweging en op zoek naar comfortabele maar stijlvolle schoenen? Dan zijn de sneakers van VIA VAI, Maruti, Liu Jo of Guess perfect voor haar. Deze merken combineren trendy design met hoogwaardig comfort, zodat jouw sportieve moeder altijd in stijl kan blijven, waar ze ook heen gaat.


    Maruti sneakers €119,95       Liu Jo sneakers €169,95

    Voor de Relaxte Moeder:
    Voor de moeder die houdt van ontspanning en comfort bieden wij een prachtige collectie instappers en loafers van merken als Tosca Blu of Gabor en sandalen van Panama Jack of Nero Giardini. Laat haar genieten van elke stap met deze luxueuze, doch comfortabele schoenen, perfect voor een ontspannen dagje uit of een gezellige dag thuis.


    Nero Giardini instappers €169,95 VIA VAI instappers €159,95 Tosca Blu instappers €149,95

    Voor de Working Moeder:
    De moeder die de perfecte balans vindt tussen werk en gezin verdient schoenen die haar de hele dag door ondersteunen, zonder in te leveren op stijl. Ontdek onze collectie laarsjes en pumps van merken als Wonders, Roberto d’ Angelo, Gabor pumps en Gabor laarzen die functionaliteit combineren met elegantie, zodat jouw working moeder er altijd professioneel uitziet, of ze nu op kantoor is of onderweg.


    Gabor pumps €114,95      Roberto d’Angelo laarzen €179,95

    Verwen Haar Met Stijlvolle Tassen:

    Naast onze prachtige schoenencollectie hebben we ook een uitgebreide selectie aan tassen die perfect zijn om jouw moeder te verwennen. Kies uit merken als Liu Jo, Guess of Bulaggi en geef haar een accessoire waar ze dol op zal zijn. En vergeet niet, tijdens de week voor Moederdag hebben we een speciale Bulaggi Moederdagactie, waarbij je bij aankoop van een tas voor mama, kans maakt om een tas te winnen voor oma, de liefste oppas, buurvrouw, enzovoort!


    Gabor tas €75,95 Liu Jo tas €139,95 Bulaggi tas €69,95

    Laat je moeder stralen:
    Bij Munnichs shoes streven we ernaar om elke moeder te helpen stralen op haar speciale dag. Of ze nu van sportieve sneakers houdt, graag ontspant in comfortabele instappers, of professioneel voor de dag wil komen met elegante pumps, wij hebben alles wat ze nodig heeft. En met onze prachtige tassen als ultiem cadeau, maak je haar Moederdag echt onvergetelijk.

    Kom langs in onze winkels of bezoek onze website om de perfecte Moederdagcadeaus te vinden. Laten we samen Moederdag vieren en onze waardering tonen voor al die bijzondere vrouwen in ons leven!



    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.